Aahytten ejes af Aahytte-Fonden som er stiftet af det tidligere
Sct. Georgs Gilde i Assens

Sct. Georgsgilderne er en sammenslutning af tidligere spejdere, der bl.a. yder støtte til børne- og ungdomsorganisationer.

Aahytten drives med det formål at give børn og unge mulighed for at komme ud i naturen.

Aahytten hviler økonomisk i sig selv, hvilket vil sige, at et eventuelt overskud anvendes til at forbedre hytten.

Aahytten moderniseres løbende. Vedligehold og modernisering udføres som frivillig arbejdskraft af en gruppe nuværende og tidligere medlemmer af Sct. Georgsgildet. Der anvendes kun håndværkere til arbejde, hvor autorisation er nødvendig.

Derved kan lejen holdes nede, samtidig med at der bliver råd til at holde hytten oppe på en standard som lejerne kan være tilfredse med. 

DERFOR: PAS GODT PÅ HYTTEN!!!
Så kan vi gøre den endnu bedre til gavn for jer!

Seneste års arbejder ud over maling og anden løbende vedligeholdelse:

2016 – 2019: Efter 3 års arbejde blev et nyt anneks indviet den 22. august af borgmester Søren Steen Andersen.

Vinteren 2019 – 2020: Gammelt anneks revet ned. Vinduer til toiletter. Udvendigt flisearbejde.

Vinteren 2020 – 2021: Lederrum renoveret. Køjer ud og erstattet af to senge. Nye og flere elinstallationer og sengelamper.

Vinteren 2021 – 2022: De store soverum renoveret. 4 køjer ud og erstattet af to senge i hvert rum. Nye og flere elinstallationer og sengelamper. Opsætning af gynger. Overalt nye madrasser, nyt service og bestik.

Vinteren 2022 – 2023: De gamle køjer males. Baggangen renoveres med nye skabe, hævning af bordplade og 2 nye frysere. Køjesenge og stole får nye dupper, der går ind i stålrørene. Ny opvaskemaskine. Ny eltavle.

Vinteren 2023 – 2024: Ny opvaskemaskine – igen. Nye kaffemaskiner. Varmepumpeanlæg installeres. Nye udvendige borde/bænkesæt.